Több mint 200 milliót kapott a Pannunion

A Pannunion Nyrt. 227 978.700 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott (GOP) pályázatán - közölte a társaság a BÉT honlapján.
NAPI, 2009. augusztus 26. szerda, 12:59

A tervezett technológia-fejlesztési beruházásokkal a társaság a fóliagyártó kapacitását és a dekorációs technológia választék bővítését, valamint különböző hatékonyságjavító invesztíciókat valósít meg. A beruházások a következő két évben valósulnak meg, összértékük meghaladja az 1 milliárd forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK