A csökkenést várók aránya 17,6 százalékra esett vissza a múlt heti 21,3 százalékról, míg a bikapiac-hívőké 50,6 százalékra nőtt a korábbi 46,1 százalékhoz képest - tudatta a Bloomberg.

A korrekciót várók aránya kissé mérséklődött, 32,6 százalékra az egy héttel ezelőtti 31,8-ról, ami az elmúlt három hétben az első csökkenés - derült ki az Investors Intelligence tőkepiaci hírlapírók ajánlásait számba vevő elemzéséből.

A tőzsdéken növekedést várók aránya tavaly októberben zuhant két évtizeedes mélypontra, 22,2 százaékra. Ekkor a medvék aránya 54,4 százalék volt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!