Tőkeemelés nélkül nem hívják le a Vodafone-opciót

Az Antenna Hungária Rt. fő tulajdonosa, az ÁPV Rt. még a nyáron dönthet a tőzsdei cég jövőbeni sorsáról. A döntően a V.R.A.M.-részesedéssel kapcsolatos koncepció több lehetséges utat is felvázol, de az biztos, hogy állami segédlet, azaz tőkeemelés nélkül a társaság nem növeli a korábbi elképzelésekben szereplő 30 százalékra tulajdoni hányadát a Vodafone néven szolgáltató mobilcégben. Részletek a keddi NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2002. június 3. hétfő, 23:59

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK