Február 1-re rendkívüli közgyűlést hívott össze az econet. A részvényesi találkozón egyedül az igazgatóság tőkeemelésre szóló felhatalmazásának meghosszabbításáról és annak részleteiről tárgyalnak.

A lépést az indokolja, hogy az igazgatóság 2007 elején kapott felhatalmazása lejár, márpedig a cégnek 2010-ben több tőkeemelésre is szüksége lehet. Egyrészt őszig ki kell fizetni a Sziget Kft. vételárának újabb részletét (melynek nyomán a Sziget többségi tulajdonosává válik az econet), másrészt a frissen beindított NeoFM felfuttatásához is szükség lehet új forrásokra.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!