A mostani tőkejuttatással az OBR pozíciója stabil alapot teremt ahhoz, hogy októbertől megkezdődjön a bankfiókhálózat bővítése és az új információtechnológiai rendszer bázisán a lakossági piaci expanzió. Az OBR lakossági üzletágának növekvő aktivitása összhangban áll a tulajdonos OTP Bank korábban deklarált azon céljával, hogy romániai leánybankjának jelenlegi, mintegy 1 százalékos piaci részesedése 3-5 éves időtávon 4-5 százalékosra növekedjen A szeptember 22-én tartott közgyűlés az igazgatóság tagjainak sorából - eddigi tevékenységét megköszönve - visszahívta Anthony J. Feketét, ezzel egyidejűleg dr. Pongrácz Antalt az igazgatóság elnökévé választotta. Dr. Pongrácz Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese 2005. májusától vesz részt OBR üzem- és üzletvitelének átalakítási programjában.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!