Tőkét emeltek a Gazdasági Rádió tulajdonosában

A Phylaxia 1912. Holding Nyrt. június 29-én döntött az egyszemélyes tulajdonában álló, a Gazdasági Rádiót működtető MŰSOR-HANG Zrt. alaptőkéjének felemeléséről, új részvények zártkörű forgalomba hozatalával - közölte a cég kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
NAPI, 2010. június 29. kedd, 18:25
Fotó:

Az alaptőke-emelés összege 80 millió forint, amellyel összefüggésben 80 darab, a korábbiakban kibocsátott részvényekkel mindenben azonos jogokat biztosító, egyenként 1 millió forint névértékű kibocsátási értékű, dematerializált előállítású törzsrészvény nem pénzbeli hozzájárulás ellenében történő kibocsátására kerül sor. A felemelt teljes alaptőke nagysága 360 millió forint. A felemelt teljes alaptőke 360 darab, egyenként 1 millió forint névértékű törzsrészvényből áll.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK