Az erősödésnek határt szabott, hogy az egyesült államokbeli tőzsdei fejlemények nyomán a tech-papírok piacán - köztük a Sony részvényeivel - a profitrealizálás vált meghatározóvá. A Fed szerdára várt kamatdöntése előtti bizonytalanság Tokióban is meghatározó volt. A Nikkei-225 0,2 százalékos erősödéssel 9 137,14 ponton zárt, míg a szélesebb bázisú Topix 0,6 százalékkal 904,32 pontra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!