A jelenleg Nordica Skiarena Kft. néven futó cég az RFV Nyrt. részére kamatokkal együtt összesen 53 320 813 forintot, míg az RFV Esco Kft részére összesen 53 320 813 forintot fizetett vissza, a tartozás megfizetését követően a cégcsoportnak és Nordica Skiarenának egymással szemben követelése nem áll fenn - áll az RFV BÉT-en közzétett közleményében.

Az RFV Nyrt. a fenti forrást felhasználva Soós Csaba elnöknek, illetve Makra József alelnöknek kölcsön visszafizetése jogcímén 100-100 millió forintot törlesztett. A két fő tulajdonos cégvezető tavaly októberben nyújtott 350-350 millió forintos tulajdonosi hitelt a társaságnak a gyergyói beruházás finanszírozása céljából.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!