Török lejtőn a forint

Gyengüléssel kezdte a napot a magyar deviza.
NAPI Online, 2007. október 4. csütörtök, 09:40
Fotó:

Az euró kurzusa a 251,50 forint körüli szintről ma reggel 252,50 forintig szaladt. A magyar fizetőeszköz a török líra komolyabb gyengülése, illetve a dollár euróhoz mért erősödése miatt került lejtőre - mondta Kolba Miklós, az ING devizakereskedője, hozzátéve: a jelenleg a török líra mozgását követi az egész régió, így a forint is. A 252,50/70 forint egy erős határt jelent, ha ezt áttöri az euró, akkor könnyedén 253,50 forintnál találhatja magát - fogalmazott a szakértő. A dollár jegyzése a tegnapi 177,70 forintról 179 forint fölé erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK