A határozat felszólítja a Heineken-csoporthoz tartozó Amstelt, a következő lépésénél körültekintően járjon el a jogszabályi előírások tekintetében. A felügyelet szerint az ajánlattevő és a BUH közleményei ellenére a szerződés szerinti befolyás már az ajánlat napján létrejött, s jelenleg is fennáll. A határozat felszólítja az Amstelt, hogy a befolyásszerzés tekintetében esedékes következő jogcselekménye végrehajtásakor körültekintően járjon el a jogszabályi rendelkezések alkalmazását illetően. Részletek a mai NAPI Gazdaságban

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!