Az euró 290 forintnál volt reggel, Ázsia pluszos, hasonlóan az amerikai határidős indexekhez. Nemcsak a forint erős, a cseh korona és a zloty is erősödött.

Nem értem, hogy hova ez a lelkesedés, de az biztos, hogy a magyar tőzsde is fölfelé fog menni - kommentálta a kora délelőtti helyzetet Péter János, a KBC üzletkötője. Esnek a hozamok, ami a Magyar Telekom jó szereplését magyarázhatja, most 588-on készül nyitni.

A Mol felfutása az oroszokkal kapcsolatos spekulációnak köszönhető, ám ez bármikor kifújhat.

Az OTP 2330-on készül nyitni, a bankpapír megint kilépett saját árnyékából, innentől technikailag 2500-ig van benne tér.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!