Az utóbbi napok trendjéhez hasonlóan ismét erősödött a forint jegyzése az euróval szemben, ám a forgalom a szokott (alacsony) szintjét sem érte el. A nap során az euró 251 forint alatt is forgott egy darabig, délutánra azonban 251,20/30 forintra módosult a jegyzés, ami 11,0 százalékot jelent az intervenciós sáv erős oldalán. A dollár a nemzetközi piaci helyzetnek megfelelően a forinttal szemben is gyengült, péntek délután már csak 205,10/30 forintot ért a zöldhasú egy egysége.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!