Az euró/forint kurzusa 0,4 százalékkal ment feljebb nyitás óta, így a keresztárfolyam már 274,30-nál jár. Az euróért csütörtök este 274 forintot kértek. A dollár 200,30 forintot, a svájci frank 186,60 forintot ér a bankközin. A forinttal együtt, ám annál nagyobb mértékben gyengült a lengyel zloty is, eurójegyzése 4,0870 körül járt. A térségben alulteljesítő cseh korona mozgása ismét mérsékeltebb - gyengülése 0,2 százalékos volt. Az euró/dollár árfolyama újabb fél százalékot ment le, az amerikai deviza egyre újabb mélypontokat ér el. A közös európai deviza egységéért már 1,3650 dollárral is megelégednek a bankok.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!