Tovább apad az MNB-kötvények állománya

A kéthetes jegybanki kötvények állományának további csökkenését mutatják az MNB adatai.
NAPI Online, 2007. november 13. kedd, 15:21
Fotó:

A kéthetes jegybanki kötvények aukcióján a holnap lejáró, 490,8 milliárd forintos mennyiséggel szemben 454,5 milliárd forint értékű instrumentum megvételére nyújtottak be igényt a hitelintézetek a 7,50 százalékos alapkamat mellett. Az értékesítés nyomán a kéthetes MNB-kötvények állománya az egy héttel korábbi 881,4 milliárdról 845,1 milliárd forintra csökken.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK