Mind a rövid, mind a hosszú oldalon hozamcsökkenést regisztrált az ÁKK a magyar állampapírok másodpiacán csütörtökön. A diszkontkincstárjegyek hozama 2-6 bázisponttal, az államkötvényeké ennél jelentősebb mértékben, 6-16 bázisponttal csökkent miután szerdán csak az éven belüli lejáratoknál jelentettek hozamcsökkenést. A bechmark hozamok csütörtök délután 5,2-6,95 százalék között szóródtak.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!