Tovább emelkedett a háromhónapos hozam

Ismét több mint másfélszeres túljegyzés és emelkedő hozam mellett keltek el a háromhónapos dkj-k a mai aukción.
NAPI Online, 2008. május 20. kedd, 11:57
Fotó:

A keddi aukción is a megszokott 40 milliárd forintnyi mennyiséget hirdette meg a háromhónapos diszkontkincstárjegyekből az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK), amire az elsődleges forgalmazók 69,4 milliárdos ajánlattömeggel válaszoltak. Az elfogadott hozamok 8,40-8,57 százalék között szóródtak, a 8,54 százalékos átlag az egy héttel korábbit 7, a hétfői másodpiaci benchmarkot pedig 6 bázisponttal múlja felül.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK