Tovább erősödhet a forint

Szerda reggel az eurót 264,45 forinton jegyezték, ami hajszállal jobb a keddi késői 264,49 forintos szintnél. A svájci frankkal szemben hajszállal gyengült a forint, az alpesi devizáért 206,54 forintot adtak kora reggel.
NAPI, 2011. április 27. szerda, 08:14
Fotó:

A forint további lassú javulására lehet számítani az euróhoz képest, írta elemzők véleményét idézve a Dow Jones hírügynökség szerda reggel.

A dollárért 180,36 forintot adtak, 1,4676 dolláros euróárfolyam mellett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK