A Budapesti Értéktőzsde irányadó mutatója 1,1 százalékkal csütörtöki zárószintje alatt, 11 430 pont körül tartózkodott pénteken fél egy körül. A vezető papírok között mindössze a Richter mutatott kis, 0,2 százalékos drágulást, így a papír 45 095 forinton állt. A blue chipek között az OTP vezette a lejtmenetet, közel 2,5 százalékos árfolyam-csökkenése 5220 forint körüli szintet eredményezett kora délután. A Mol-részvény jegyzése nem egészen másfél százalékot veszített, így ismét 20 ezer forint alá, 19 890 forint környékére süllyedt. Az Mtelekom gyengülése fél százalék alatt maradt, a papírt kora délután 683 forinton adták-vették.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!