Tovább menetel a Globus

Minden eddiginél magasabb, 1,35 milliárd forintos üzemi eredményt ért el az év első kilenc hónapjában. A nettó eredmény szeptember végén 1,477 milliárd forint lett. A jelentés már csak azért is kellemes meglepetés, mivel a Globus már augusztus végi jelentést is közzétett, akkor jelezte, hogy az addig elért 1,155 milliárd forintos profit az év végéig nem fog igazán nőni.
Lovas-Romváry András, 2001. november 14. szerda, 09:21
Fotó:

A jelek szerint a vezetés akkor némileg pesszimistán látta az év hátralevő részét, hiszen a jelek szerint csak szeptemberben több mint 350 millió profit keletkezett. Az árbevétel, a Csabai Konzervgyár konszolidálása miatt is, 18,8 milliárd forintra nőtt a tavalyi 11,39 milliárd forintról.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK