A rövid oldalon csak a hathónapos benchmark változott, 4 bázisponttal 5,5 százalék alá csökkent; a másik két lejárat esetében valamivel a fenti szint fölött maradt a hozam. Éven túl minden futamidőnél 4-10 bázispontos hozamcsökkenés volt tapasztalható, így immár nincs 7,25 százalék fölötti benchmark a hosszabb lejáratoknál. A referenciaátlag ezek után 5,48 és 7,22 százalék között szóródik - derült ki az ÁKK tájékoztatójából.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!