Folytatja menetelését az OTP, a bankpapír ismét egyre jobban megközelíti a délelőtt elért 4400 forintos csúcsot. A jelenleg 3,4 százalékos pluszban, 4370 forinton jegyzett részvény forgalma továbbra is kiugró.

A blue-chipek közül a Mol tud még szerény erősödést felmutatni, az olajipari részvényt tegnapi záróáránál 0,7 százalékkal magasabban jegyzik.

Nem különösebben keserítette el a piacot a Telekom profit-figyelmeztése, a távközlési cég csak 1,6 százalékot veszített értékéből. A Richter papírok 0,3 százalékkal olcsóbbak, mint szerdán.

A kisebb részvények közül továbbra is jól teljesít az Orco és Econet, minket papír 3 százalékot meghaladó mértékben drágul.

A BUX 17731 ponton áll, 0,7 százalékkal magasabban, mint tegnap.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!