Tovább szenved Budapest

Fél százalékkal csökken a BUX index értéke a kereskedés első órájának végén.
NAPI, 2012. augusztus 15. szerda, 10:04
Fotó: Napi.hu

A vezető index 10 órakor 17 554 ponton állt, ez kerek egy százalékkal marad el tegnapi záróértékétől. A 39 840 forinton stagnáló Richteren kívül az esésből minden nagyobb részvény kiveszi részét. A Mol 0,6 százalékkal értékelődött le, 15  980 forintra, a Magyar Telekom fél százalékkal lett olcsóbb, 410 forint. Az OTP-ért 0,75 százalékkal kell kevesebbet adni, mint a tegnapi záráskor, 3725 forinton születtek kötések a részvényre. Az Egis árfolyama is fél százalékkal korrigált, 16 860 forint.
3 százalékkal, 2450 forintra csökkent a kedvező féléves számokkal előrukkoló Danubius árfolyama. A forgalom egyelőre nem túl magas, de nem is túl alacsony, valamivel több, mint másfél milliárd forint értékben cseréltek gazdát a részvények az azonnali piacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK