Tovább veszi sajátrészvényeit a BorsodChem

Tegnap további 49 088 darab saját részvényt vásárolt a BorsodChem a Budapesti Értéktőzsdén részvényenként 1910 és 1915 forint közötti áron.
NAPI Online, 2004. november 25. csütörtök, 10:03
Fotó:

A tranzakciót a HSBC Bank a K&H Equites közreműködésével hajtotta végre. A részvényvásárlást követően BorsodChem 651 303 darab saját részvénnyel rendelkezik.
A BorsodChem Rt. a szeptember 8-án megtartott rendkívüli közgyűlésén hozott határozat alapján adott megbízást HSBC Banknak október végén, hogy a 2004. október 20. és 2005. március 31. közötti időszak során, egy folyamatos részvényvásárlási program keretében legfeljebb kétmillió darab saját részvényt vásároljon. (Ez megközelítőleg a jegyzett tőke 2,63 százalékát teszi ki.) A részvényeket a tőkeszerkezet átmeneti javításán túlmenően a BC használhatja egy jelenleg kidolgozás alatt lévő munkavállalói részvény opciós program alapjául.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK