Tovább vett az AAA-tulajdonos

Az AAA Auto bejelentése szerint a társaság vezérigazgatója, Anthony James Denny október 18-án tovább vásárolta a vállalat részvényeit.
portfolio.hu, 2011. október 20. csütörtök, 09:11
Fotó: Napi.hu

A vezető összesen 529 darab részvényt vett. Mint ismeretes Anthony James Denny még 2009 áprilisában jelentette be, hogy akkori 74 százalékos tulajdoni arányát további 5 százalékkal kívánja növelni a társaságban.

A részvényvásárlásokat az eredeti tervek szerint 12 hónap alatt szerette volna megvalósítani, ez azonban máig nem sikerült, jelenleg is csak 3 százaléknál jár.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK