Az úthasználattal arányos elektronikus díjfizetési rendszer ("ED-rendszer") kiépítése és üzemeltetése tárgyában megindított, a részvételi felhívás szerint 50-70 milliárd forint értékű közbeszerzési eljárás részvételi szakaszában a mai napon hirdetett eredményt az ajánlatkérő Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ. Az ajánlatkérő a részvételi felhívásban meghatározta, hogy a jelentkezők közül a részvételi jelentkezések elbírálása alapján legfeljebb négy alkalmas jelentkező vehet részt az eljárás második, ajánlattételi szakaszában. Az eljárás első szakaszának - amelyben nyolc jelentkező vett részt - mai napon megtartott eredményhirdetése alapján a Synergon Informatika Nyrt. és a Sanef S.A. konzorciuma bekerült az eljárás második szakaszába és így ajánlatot tehet az ED-rendszer kiépítésére és üzemeltetésére. A második szakaszba bejutott konzorciumok tagjai közül a Synergon az egyetlen olyan magyar fővállalkozó, amely nem valamelyik nagy nemzetközi cég leányvállalata.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!