Szakértők szerint a piacot a rossz vállalati kilátások mellett az is elbizonytalanította, hogy egyelőre nem tudni, mi sül ki a Bank of Japant vezető Toshihiko Fukui és a Federal Reserve élén álló Alan Greenspan holnapi találkozójából. A Nikkei-225 13400 ponton hagyta el a parkettet, ami 0,15 százalékos mínuszt jelent, míg a Topix mutató 1393 pontos záróértéke 0,32 százalékos csökkenésnek felel meg.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!