Bár az amerikai deviza tovább fakul (az euró dollárjegyzése 1,3110-re emelkedett), a zloty folytatja gyengélkedését és a svájci jegybank megfelezte irányadó kamatlábát, ezek egyikének sincs hatása a forintra - mondta el a Napi Online-nak Geszti Pál, az ING üzletkötője. A karácsonyi előtti csendes hangulat uralta bankközi devizapiacon egy dollárért 201, míg egy svájci frankért 168,40 forintot kértek csütörtök délelőtt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!