A Mol 20 forinttal, 0,74 százalékkal, 2680 forintra gyengült, 1,1 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények 5 forinttal, 0,05 százalékkal, 10 000 forintra erősödtek, forgalmuk 3,1 milliárd forintot tett ki.

QP | Quality Placement

A Magyar Telekom árfolyama 0,50 forinttal, 0,12 százalékkal, 401 forintra nőtt, forgalma 95,4 millió forint volt.

A Richter-papírok ára 16 forinttal, 0,33 százalékkal, 4810 forintra emelkedett, forgalmuk 700,1 millió forintot ért el.

Eseménytelen, átlagos nyári napot zárt a magyar tőzsde, a nemzetközi hangulat volt a mérvadó. Minden részvény emelkedett a Mol kivételével, a forgalom alacsony maradt. A forint minimálisan erősödött a kamatdöntést követően. Nem volt olyan nemzetközi esemény, ami hatással lehetett volna a kereskedésre - mondta Ballai Zoltán, a Raiffeisen Bank elemzője.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!