Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A részvénypiac forgalma 9,8 milliárd forint volt, a vezető részvények ára vegyesen változott az előző napi záráshoz képest.

Csépai Miklós, a Gránit Bank treasury értékesítési vezetője az M1 csatornán elmondta, várakozó a hangulat a piacokon, a befektetők az amerikai-kínai kereskedelmi tárgyalásokkal és a brexitfolyamattal kapcsolatos híreket, illetve az Európai Központi Bank (ECB) csütörtöki ülését várják.

A nyugat-európai tőzsdéken az árfolyamok lefelé mozogtak, a német DAX index mintegy 0,4 százalékot, a londoni tőzsde 1 százalékot esett. Ez alól a magyar tőzsde sem tudta kivonni magát, a BUX viszonylag csendes kereskedés mellett 0,35 százalékkal került lejjebb. A vezető részvények vegyesen teljesítettek, az OTP és a Richter esett, a Mol zárásra nagyot javított, és pluszba tudott fordulni, míg a Magyar Telekom egész nap pluszban tartózkodott - mondta.

A Mol 6 forinttal, 0,18 százalékkal 3256 forintra erősödött, 2,2 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 70 forinttal, 0,60 százalékkal 11 630 forintra csökkent, forgalmuk 3,4 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 7 forinttal, 1,54 százalékkal 462,50 forintra nőtt, forgalma 361,1 millió forint volt.

A Richter-papírok 70 forinttal, 1,21 százalékkal 5700 forintra gyengültek, forgalmuk 3 milliárd forintot ért el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!