A Mol 36 forinttal, 1,11 százalékkal 3286 forintra erősödött, 1,7 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 80 forinttal, 0,67 százalékkal 11 920 forintra csökkent, forgalmuk 6,5 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 1 forinttal, 0,21 százalékkal 468,50 forintra esett, forgalma 307,2 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 60 forinttal, 1,14 százalékkal 5340 forintra nőtt, forgalmuk 1,1 milliárd forintot ért el.

A kis és közepes részvények indexe, a BUMIX 3977,62 ponton zárt kedden, ez 6,14 pontos, 0,15 százalékos emelkedés a hétfői záráshoz viszonyítva.

Kedden nem érkezett magyar specifikus hír, a nemzetközi hangulatnak megfelelően haladt a kereskedés a BÉT-en. Az OTP a hétfői "csúcsra törés" után kedden is erős tudott maradni egészen délután 4 óráig, utána kicsit gyengült, és előző napi záróértéke alatt zárt - mondta Ballai Zoltán, a Raiffeisen Bank elemzője. A befektetői világ az Európai Központi Bank (EKB) héten várható sajtótájékoztatójára vár, az adhat majd irányt a következő napokban a kereskedésnek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!