A forintot hétfő reggel 311,3 forinton jegyezték, amely 0,3 forinttal erősebb az előző napi záráshoz képest. Hazai fizetőeszközünk a hajnali órákban a 312 forintos szintet is megközelítette.

A dollárhoz viszonyítva jelentősebb, 1,5 forintos volt az árfolyamcsökkenés hétfő reggel, az amerikai pénzt 281,6 forinton jegyezték.

A svájci frank gyengüléssel kezdte a napot 289,6 forint közelében is járt, kora délelőtt azonban 0,6 forinttal az előző napi zárás alatt járt.

Az euró árfolyama a dollárral szemben 1,104-re emelkedett.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!