A hároméves állampapírok mai értékesítésére az Államadósság Kezelő Központ eredetileg 50 milliárdos mennyiséget hirdetett meg, ám a beérkezett, 162,4 milliárdos ajánlattömeg láttán a mennyiséget 55 milliárd forintra emelte. Az elfogadott hozamok 6,25-6,96 százalék között szóródtak, a 6,94 százalékos átlag a tegnapi másodpiaci benchmarkot 20 bázisponttal múlta felül.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!