Ugrott a Richter, menetel a Telekom

Elsősorban a Richter és a Magyar Telekom részvények emelkedésének köszönhetően erősödéssel kezdett a BUX.
NAPI, 2010. november 3. szerda, 09:27
Fotó:

A BUX röviddel a nyitás után 0,7 százalékos emelkedéssel 23 309 ponton járt. A Magyar Telekom papírjai a tegnapi forduló után tovább erősödnek, s már 584 forinton veszik őket, ami több mint 2 százalékkal haladja meg a tegnapi záró értéket.  A Richter részvényei emelkedéssel reagáltak a ma reggel bejelentett akvizíció hírére a független gyártó részvényei másfél százalékkal kerülnek többe, 47 255 forinton születnek rájuk kötések. Az OTP enyhén felfelé mozdult, 5828 forinton folyik velük a kereskedés, ami 38 forint plusz, a Mol 20 725 forinton, az Egis 22 605 forinton stagnál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK