Ugrott az aukciós hozam is

Több mint kétszeres lefedettség és megugró hozam mellett keltek el a háromhónapos dkj-k a mai aukción.
NAPI Online, 2009. február 17. kedd, 15:49
Fotó:

A 40 milliárd forintos meghirdetett mennyiségre 49 milliárd forintnyi ajánlattömeggel válaszoltak az elsődleges forgalmazók a háromhónapos dkj-k mai aukcióján. Az Államadósság Kezelő Központ 30 milliárdra csökkentette az elfogadott mennyiséget. A hozamok széles sávban, 10,00-11,50 százalék között szóródtak, a 10,75 százalékos átlag a hétfői másodpiaci benchmarkot 98 bázisponttal múlja fölül.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK