Mától 10 új egyedi részvényalapú határidős termékkel lehet kereskedni a Budapesti Értéktőzsdén. A határidős kontraktusok alapjául szolgáló részvények már be vannak vezetve a BÉTa piacra, ezek a BMW, a BNP Paribas a Commerzbank, a Daimler, a Deutsche Bank, az E.on, a Nokia, a Thyssenkrupp, a Total és az Unicredit. A határidős kontraktusok lejárati szerkezet és elszámolás szempontjából megegyeznek a már létező részvény alapú határidős termékeiével, az elszámolás pénzneme forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!