Új cég lép a BÉT-re

A Duna House Holdingot bevezetik a Budapesti Értéktőzsdére ez év október 28-án - közölte a BÉT honlapja kedden.
MTI, 2015. október 27. kedd, 19:35
Fotó: Napi.hu

A tájékoztatás szerint a Budapesti Értéktőzsde Zrt. vezérigazgatója a Duna House Holding Ingatlanforgalmi, -Kezelő és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság - mint kibocsátó - 3 060 000 darab, egyenként 50 forint névértékű, 153 000 000 forint össznévértékű, dematerializált, névre szóló törzsrészvényét ez év október 28. napjával a terméklistára felveszi.

Az MTI korábbi információja szerint jelentősen növelte árbevételét és eredményét az idei első fél évben a Duna House (DH) ingatlanpiaci csoport.

A társaság értékesítésből származó nettó árbevétele 34 százalékkal, 1,34 milliárd forintra, adózott eredménye pedig közel 45 százalékos emelkedéssel, 422 millió forintra nőtt 2015 első hat hónapjában az előző év azonos időszakához képest.

A társaság a tőzsdén keresztüli forrásbevonás érdekében ez év október elején benyújtotta engedélyezésre a tervezett részvényértékesítésre és tőzsdei bevezetésre vonatkozó tájékoztatóját a felügyelethez.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK