A kft. fő tevékenységi köre villamosenergia kereskedelem, a villamosenergia rendszeres és üzletszerű, nem saját felhasználási célra történő vásárlása és értékesítése. Az új társaság megalapítására a Villamosenergia Törvény előírásai szerint, a 2003. január 1-jétől megnyíló villamosenergia piac feljogosított (piacra lépő) ügyfeleinek kiszolgálása érdekében került sor - fogalmaz a közlemény. A cég ügyvezetői feladatait Briglovics Gábor, a Démász Rt. kereskedelmi igazgatója látja el. A liberalizáció jegyében 2003 januárjától a piac egyharmadát teszik szabaddá az úgynevezett feljogosított nagyfogyasztók körében. A kisfogyasztók számítások szerint várhatóan csak az évtized vége felé érzékelik majd közvetlenül a versenyt az árampiacon. A közüzemi célú áramtermelés szabályozása 2004-ben várhatóan módosul, részint Magyarország uniós csatlakozása, részint a piacnyitás mértékének növelése miatt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!