Új csúcson zárt az S&P

A napközben látott megingás után végül pluszban fejezték be a napot az amerikai indexek - írja a Portfolio.hu.
portfolio.hu, 2015. február 13. péntek, 23:25
Fotó: Reuters

Jól indult a nap a Wall Streeten, az irányadó indexek emelkedésekkel kezdtek. Bár napközben volt egy kisebb megingás a tőzsdéken, végül pluszban zártak az indexek: a Dow 0,3 százalékot, az S&P 500 0,4 százalékot, a Nasdaq pedig 0,8 százalékot erősödött. Ezzel az S&P új történelmi csúcson zárt ismét.

Emelkedéssel búcsúztatta a hetet az olaj. A márciusi határidős árfolyam 3,1 százalékos erősödéssel 52,8 dolláron zárt, amivel a héten 2,1 százalékos felértékelődést könyvelhetett el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK