Új életre kelnek az alapkezelők

Az első fél évben több befektetési alap szűnt meg, mint amennyi alakult, az utóbbi hetekben azonban, úgy tűnik, ismét indítanak új konstrukciókat az alapkezelők.
NAPI, 2009. július 31. péntek, 10:25
Fotó:

A Világgazdaság pénteki számában megjelent beszámoló szerint az alapkezelők között slágertéma a nyersanyag, négy új befektetési alap is ezen a piacon remél sikereket elérni. Többen az olyan tőke- és hozamvédett konstrukciókra esküsznek, amelyek a futamidő alatt több ízben is fizetnek hozamot, de akad az újak között abszolút hozamú, vállalati kötvényekbe fektető, sőt még euróban denominált ingatlanalap is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK