Az I-QRS által fejlesztett vezeték nélküli egészségügyi szenzor adatait (EKG, vérnyomás, pulzus, teljesítmény és más adatok) a Hybridbox a világon elsőként képes a tévé képernyőjén megjeleníteni és továbbítani egészségügyi és fitnesz szolgáltatóknak - olvasható a közleményben.
A HybridBox olyan médiainformatikai eszköz, ami a hagyományos televízió és a szélessávú internet együttes alkalmazásával lehetővé teszi az interaktív, személyre szabott médiafogyasztást. Az eszköz hagyományos számítógépként is használható televízión keresztül.

A Hybridbox a napokban jelentette be, hogy együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá az SPI International BV érdekeltségébe tartozó angliai VoWeb Interntional nevű céggel a hibrid televíziós megoldások izraeli piaci bevezetéséről. Ennek lényege, hogy a hibrid televíziózást megvalósító eszközt és felhasználói szoftvert együtt vezetik be az izraeli piacra. A tesztelést követően 2011. augusztus 31-ig megállapodnak többek között az izraeli értékesítési hálózat megnyitásáról, a szolgáltatás bevezetéséről és az SPI által forgalmazott filmek televízión történő kölcsönzéséről.

A VoWeb International előzetesen 10 ezer darab Hybridbox megrendelésről írt alá szándéknyilatkozatot.

A Hybridbox bejelentette azt is, hogy április 28-án kötött ügylet eredményeként az Elamedim Limited 17,65 százalékban tulajdonosa lett, de az új tulajdonosról nem közöl információt.

A 2010 nyarán alapított Hybridbox Nyrt. részvényei a Budapesti Értéktőzsde B kategóriájában forognak. A részvény a keddi kereskedési napot 326 forinton, az előző napinál 24 forinttal alacsonyabban zárta és több mint 112 ezer papír cserélt gazdát közel 40 millió forint értékben. A részvények tőzsdei bevezetése, 2010. szeptember 29. óta a legmagasabb ár 1.325 forint, a legalacsonyabb 300 forint volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!