A "StarGarden, a legendák fesztiválja" elnevezésű eseményen az elmúlt évtizedek legendás magyar és külföldi zenekarai lépnek majd fel június 4-én és 5-én Budapesten, a Puskás Ferenc Stadion kertjében és a SYMA csarnokban. A zenei programok mellett a látogatók egy bor-, pálinka- és gasztronómiai fesztivált is élvezhetnek majd - áll az econet közleményében. A közlemény szerint bár a gyerekes családok és a fiatal felnőttek számára már komoly Szigetes rendezvény-portfólió áll rendelkezésre, az eddigi célcsoportok szüleit, a még életerős, aktív, minőségi szórakozásra vágyó felnőttek körét a Sziget Kft. eleddig kevésbé szólította meg. A StarGarden zenei és gasztronómiai programkínálatával ezt a réteget is meg kívánja célozni. A StarGarden szélesebb célközönsége egybeesik az országos kereskedelmi rádiók célcsoportjával, így az új nagyszabású fesztivált az EMG portfóliójába tartozó NeoFM mutatja be. A StarGarden létrehozását a Sziget Kft. és a VOLT Event Kft. vezetői, Gerendai Károly, Takács Gábor, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert ötlete adta. A Sziget Kft. akvizíciós programja szerint az econet.hu-csoport 75 százalékos tulajdonszerzését követően kisebbségi tulajdonosként továbbra is ők maradnak majd az EMGEvent üzletág motorjai.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!