Új nagytulajdonos az Egisben

Az Egis bejelentette, hogy a szingapúri CSAM Asset Management kezelésében álló Sertorius Global Opportunities Fund alap nevesített tulajdonosként jelent meg a társaság tulajdonosi struktúrájában.
portfolio.hu, 2013. október 18. péntek, 14:10
Fotó: Napi.hu

A Sertorius Global Opportunities alap befolyása 5 százalék fölé emelkedett a társaságban. Az alap összességében 404 223 darab Egis részvényt birtokol, mellyel szavazati aránya 5,192 százalékot tesz ki.

Az Egis által kiadott közleményből kiderül, hogy az említett alap október 10-én vásárolt be Egis részvényekből, méghozzá 15 223 darabot, majd az említett küszöbértéket a T+3 napos elszámolás miatt október 15-én lépte át.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK