Új szereplő lép a magyar devizapiacra

Magyarországon is piacra lép a világ egyik vezető tőzsdén kívüli lakossági devizabrókere az Interbank FX, közölte a társaság.
NAPI, 2010. szeptember 9. csütörtök, 17:04
Fotó:

A vállalat első hazai partnerei az Equilor Befektetési Zrt. és a Buda-Cash Brókerház lesznek, az Equilor várhatóan szeptember végén mutatja be a társaság által kínált MetaTrader 4-et, a Buda-Cashnél várhatóan október közepén indulhat a platform.

Az Interbank FX további partnereket keres a régióban sajátmárkás devizakereskedési megoldásainak használatára.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.09.09 18:07

Fél évig csak demozzál (játékpénzzel) és ha feszt nyereséges vagy csak akkor kezdjél élesben játszadozni, és járjál el képzésre (devizakereskedés + technikai elemzés), különben bebukod a lóvédat és lemészárolnak mint egy juhot...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html