Új üzletággal erősít az Appeninn

Az Appeninn a logisztikai üzletága beindításának első lépéseként Appenin-Logisztika néven új leányvállalatot alapított.
NAPI, 2010. november 5. péntek, 15:17
Fotó:


A tőzsdén jegyzett anyavállalat a november 2-án bejegyzett cégbe kívánja szervezni az ipari ingatlanok, illetve logisztikai központok megszerzését és üzemeltetését - jelentette be a társaság a BÉT honlapján.

Az Appeninn a közlemény szerint az új üzletág beindításával ingatlan-portfóliója bővítését és egyben diverzifikálását célozza meg.

A tervezett ingatlanakvizíciók során 8 százalékot meghaladó hozammal és stabil cash-flowt felmutató ipari ingatlanokat kíván megszerezni a társaság.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK