Új vezérigazgató az Egis élén

Szeptember 30-ával lemond posztjáról Gál Péterné, az Egis NyRt. vezérigazgatója. A vezető személyes okokkal indokolta a döntést.
NAPI, 2009. augusztus 26. szerda, 10:08

A leköszönő Gál javaslatára az igazgatóság október elsejétől dr. Hodász Istvánt választotta meg vezérigazgatónak. Hodász 41 éves, gyógyszerész és közgazdász végzettségű, a 90-es évek elején az angol Glaxo hazai képviseletén marketing területen dolgozott, majd a Sanofi-Aventisnél töltött be különböző vezetői pozíciókat. 2006 januárja óta az Egis igazgatóságának tagja és a vállalat kereskedelmi igazgatója. A leköszönő Gál Péterné továbbra is az igazgatóság tagja marad.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK