Az előléptetés is jelzi, hogy a Nyomdánál egyre jobban előtérbe kerülnek az információbiztonságon alapuló fejlesztések: mint a nagytömegű adatlogisztika, a különböző biometrikus személyazonosítással és az elektronikus termékkövetessel kapcsolatos informatikai megoldások és szolgáltatások - áll a a társaság közleményében- Péter Gábor 2000. szeptember 9-óta dolgozik a Társaságnál és 19 796 darab Állami Nyomda részvénnyel rendelkezik.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!