Új vezetőket választott a Freesoft

Rendkívüli közgyűlésen választott új vezető testületi tagokat a FreeSoft Szoftverfejlesztő és Számítástechnikai Szolgáltató Nyrt.
NAPI, 2013. január 21. hétfő, 18:44
Fotó: Napi.hu

A társaság közleménye szerint az új vezetés célja az informatikai holding hatékonyságának javítása és a növekedés gyorsítása. Mint megállapítják, a társaság az elmúlt években a válság ellenére egy egészséges működésű vállalkozás képét mutatta, s bíznak a jövőben is, előrejelzésük szerint az eredménytermelő képességében további növekedés várható. A közgyűlés Felső Gábort, Körmöczi Bélát, Tóth Bélát, Mezey Andrást választotta be az igazgatóságba, míg Eck Ilona megbízatását meghosszabbította. Ezen kívül a felügyelő- és az audit bizottságokban is személyi változások történtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK