Újabb csökkenés az MNB-nél

A két héttel ezelőtti csúcs után tovább csökkent a kéthetes jegybanki kötvények állománya.
NAPI Online, 2009. február 10. kedd, 15:02
Fotó:

Tovább mérséklődött a kéthetes MNB-kötvények állománya a keddi aukciót követően. A lejáró, 926,1 milliárdos mennyiséggel szemben 812,4 milliárd forintnyi jegybanki instrumentum megvételére nyújtottak be igényt a hitelintézetek a 9,5 százalékos alapkamat mellett. Ezzel a kötvények állománya a múlt heti 1763 milliárd forintról 1649,2 milliárdra mérséklődik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK