Újabb öt évig marad a Telekom-vezér

A Magyar Telekom bejelentette, hogy a társaság igazgatósága szerdai ülésén határozott Christopher Mattheisen vezérigazgatói megbízatásának újabb öt évre szóló, 2016. december 4-ig tartó megújításáról. A szakembert 2006 december elején nevezték ki a társaság vezérigazgatójává, korábban más távközlési szolgáltató cégeknél, majd a Magyar Telekom vezetékes üzletágának vezetőjeként dolgozott.
Eidenpenz József, 2011. április 20. szerda, 16:52
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK