Braun Péter az OTP Bank Nyrt. igazgatósági tagja 2013. július 26-án, az OTP Bank Nyrt., mint befektetési szolgáltató igénybevételével 4555 forintos átlagáron 200 ezer darab OTP törzsrészvényt értékesített - közölte a bank a BÉT honlapján. Ezzel Braun Péter tulajdona az OTP Bank Nyrt. által kibocsátott fenti értékpapírból 343 905 darabra
(0,12 százalék) változott.

A hírre a bank részvényei eséssel reagáltak, délután fél egy körül 3 százalékos zuhanás után 4403 forinton forogtak a papírok.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!